top of page

Informatie over de organisatie

De geschiedenis

In 1946 start het jonge echtpaar Brandsen met een pension voor ouderen in Baarn.

Hun visie is om ouderen in een fijne omgeving verzorgd te laten wonen.

In de jaren ’60 – ’70 wordt Huize Brandsen geheel vernieuwd waarna er vanaf 1997 continue aanpassingen gedaan worden om het gebouw volledig te laten voldoen aan de wensen van de bewoners. Huize Brandsen staat voor 75 jaar ervaring in professionele zorg- en dienstverlening in een huiselijke sfeer.

Missie en visie

De missie van Huize Brandsen:

 

In een kleinschalige setting voor ouderen met of zonder een zorgvraag zo lang mogelijk zelfstandigheid laten behouden door middel van de inzet van persoonlijke  zorg- en dienstverlening in alle facetten van het leven.

 

Huize Brandsen wil bovenstaande missie volgens onderstaande visie realiseren:

 

De medewerkers van Huize Brandsen kennen de bewoners en weten wat de wensen en mogelijkheden zijn. De medewerkers werken nauw samen met de bewoner en diens familie om samen het leven van de bewoner aangenaam te maken. De locatiefaciliteiten, de medewerkers en de activiteiten ondersteunen de bewoners in het realiseren van een zo zelfstandig mogelijk leven waarbij het welzijn een belangrijk onderdeel vormt.

 

Vorstelijk wonen in een mooie omgeving

Huize Brandsen ligt aan een rustige weg in Baarn dicht bij de bossen en het gezellige centrum. U kunt hier genieten van een aangename combinatie van levendigheid en natuur.

Bossen, weilanden en de rivier De Eem bieden een grote variatie aan natuur.

Baarn heeft sinds oudsher een vorstelijk tintje, Paleis Soestdijk ligt immers om de hoek.

Dichtbij bevindt zich Kasteel Groeneveld, een prachtig landgoed en vroeger een vrijplaats voor kunstenaars. Kasteel Groeneveld biedt een afwisselend cultureel programma het gehele jaar door. Dankzij de centrale ligging van Baarn in Nederland zijn steden als Utrecht, Amersfoort, Amsterdam en Hilversum goed bereikbaar. Het treinstation en de bushaltes bevinden zich op 300 meter van Huize Brandsen. Ook heeft Baarn een goede taxi voorziening.

 

Comfortabel wonen

Bij Huize Brandsen is wonen altijd genieten. De appartementen beschikken over comfortabele eigen faciliteiten en u heeft de beschikking over een bibliotheek, een centrale Huiskamer en een mooie tuin.

  

Veilig wonen

Huize Brandsen doet er alles aan om u veilig te laten voelen. In een beschermde omgeving met uw eigen privacy, een persoonlijk alarmeringssysteem én video bewaking rondom het gehele pand.

 

Wonen met een goede service

Wonen bij Huize Brandsen betekent ook dat u alle service in huis heeft.

Samen genieten van een verzorgde maaltijd, een was service, een boodschappen service én de SRV wagen aan huis. U kunt zich ook laten verwennen bij de kapper of de pedicure. Al uw wensen zijn bespreekbaar.

 

Wonen met professionele zorg

Bij Huize Brandsen bent u 24/7 verzekerd van deskundige professionele zorg. Huize Brandsen was met een rechtsvoorganger in het bezit van het keurmerk HKZ (Harmonisatie Kwaliteit Zorgsector) wat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg, onafhankelijk, veilig en betrouwbaar.

Een organisatie met dit keurmerk stelt de bewoner centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening. Op dit moment zijn wij bezig voor de nieuwe entiteit het keurmerk ook te verkrijgen.

Als uw gezondheid achteruitgaat hoeft u niet meer te verhuizen, uitzonderingen daargelaten.

 

Wonen op tijdelijke basis in het Zorghotel

Huize Brandsen beschikt over een Zorghotel. U kunt hier bijvoorbeeld gebruik van maken na een operatie of als uw mantelzorger met vakantie is.

Voor verblijf in het Zorghotel wordt op verzoek specifieke informatie opgestuurd.

huizebrandsen_2022 (8).jpg
bottom of page