top of page

Lucienne Scholten

Lucienne Scholten

Contact zorgprofessionals

Beste zorgprofessional,

Ben u op zoek naar een tijdelijke of permanente woning met 24/7 zorg in de nabijheid? Dan bent u bij Huize Brandsen op het juiste adres.

 

Huize Brandsen staat voor gastvrijheid, kwaliteit en liefdevolle zorg in een familiaire omgeving. Naast verpleging en verzorging leggen we ook de nadruk op welzijn en er toe doen. Behalve dat er veel samen ondernomen wordt is er ook ruimte voor individuele aandacht en begeleiding. Binnen Huize Brandsen bieden wij zorghotel appartementen waar we ondersteunen bij tijdelijke zorgvragen, denk bijvoorbeeld aan revalidatie na een heupoperatie.

 

Het zorghotel kan ook ingezet worden als er behoefte is aan het ontzorgen van een mantelzorger(s), bijvoorbeeld tijdens een vakantie of de behoefte aan even een rust moment.

 

Naast ons zorghotel kan uw cliënt/patiënt ook permanent bij ons komen wonen. Wij bieden o.a. dementiezorg, kort durende zorg, verpleegkundige zorg, revalidatiezorg en palliatieve zorg. Ook is uw cliënt/patiënt welkom zonder zorgvraag. Mocht de behoefte liggen op het ontzorgen in de zin van het huishoudelijk werk en voeding dan is ook dat een optie. Binnen Huize Brandsen worden onze bewoners 3 maal per dag voorzien van een zelfgekozen maaltijd en meerdere keren per dag van koffie/thee. Huize Brandsen heeft ook een huishoudelijk team die wekelijks o.a. zorgdraagt voor de hygiëne binnen Huize Brandsen.

Heeft u als zorgprofessional vragen?

Bel dan gerust met 035 - 541 30 55

Vraag naar onze teamcoach zorg.

bottom of page