FINANCIEEL

Woonkosten
Huize Brandsen biedt een all in tarief, opdat u exact weet, wat uw maandelijkse lasten zijn. Het tarief wordt o.a. bepaald door de grootte en de ligging van het appartement. Het tarief omvat nagenoeg alle voorzieningen, waaronder huur, energie, water, elektra, kabeltelevisie, internet, uw telefoonaansluiting, maar o.a. ook een basis- inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering en een aantal andere vaste lasten, zoals de gemeentelijke belastingen. Daarbij zijn de gemeenschappelijke activiteiten, excursies en faciliteiten inbegrepen, evenals alle in huis bereide maaltijden en koffie/theerondes.
 
Zorg- en dienstverlening
Huize Brandsen is een zorgorganisatie die zorg biedt op basis van alle 1e lijns financieringsvarianten (ZVW, WLZ, WMO, PGB).Ook is het mogelijk om in Huize Brandsen te komen wonen zonder dat u een medische indicatie heeft. Echter, wanneer u beschikt over een indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ), dan is het mogelijk dat specifieke onderdelen van verzorging, verpleging en begeleiding (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of door uw zorgverzekering (ZVW).
Het is mogelijk om tegen vergoeding de zorg- en dienstverlening uit te laten breiden, precies zoals u dat wenst.


 
Wonen in Huize Brandsen is vriendelijk geprijst en verschilt minder met de reguliere zorg, dan u misschien dacht. Daarvoor woont u dan wel op een prettige locatie met alle services en de beste zorg.
 
Indien u meer wilt weten over ons huis en onze tarieven, dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Huize Brandsen
Koningsweg 2

3743 EV Baarn

035 541 3055