top of page

Team van Huize Brandsen

Joke DSC_0302B2.jpg

Joke 

Manager Bedrijfsvoering

Welkom op de website van Huize Brandsen. Mijn naam is Joke van ’t Klooster en ik ben Manager Bedrijfsvoering sinds januari 2020. Huize Brandsen is een mooi wooninitiatief waarin wij onze bewoners graag “ontzorgen”, maar waarin u óók zonder zorg van harte welkom bent. De verschillende disciplines binnen Huize Brandsen zijn goed op elkaar ingespeeld om u de beste zorg te kunnen bieden en waarin het welzijn van onze bewoners centraal staat. Graag wil ik u meenemen om samen met u, vrijblijvend in een rondleiding, Huize Brandsen te laten zien.

En onder het genot van een kopje koffie of thee in een gesprek uit te leggen waar wij, als Huize Brandsen, voor staan en wat u zoal mag verwachten van ons. Graag tot dan.

Carolien DSC_0277B2.jpg

Carolien 

Teamcoach Zorg

Dag, mijn naam is Carolien van der Bijl. Binnen Huize Brandsen ben ik sinds 2016 werkzaam als verpleegkundige en sinds 2021 ook als Teamcoach Zorg.

Vanwege mijn functie sta ik in nauw contact met de bewoners, de familie en mijn collega’s. Ik ben verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorgverlening en de uitvoering hiervan.

Met elkaar staan we garant voor een goede zorgverlening, die beschreven staat in het zorgdossier. Ook voor het stellen van een indicatie kunt u bij mij terecht. Ik hoop u snel in Huize Brandsen te ontmoeten.

Laura DSC_0293B2(betere kleuren).jpg

Laura 

Manager Zorg

Hallo, Leuk dat u de website van Huize Brandsen bezoekt. Ik ben Laura Stiphout, en sinds 2016 werkzaam bij Huize Brandsen. Binnen Huize Brandsen werk ik als Manager Zorg en ben ik verpleegkundige. Naast mijn werkzaamheden als manager sta ik dus ook op de afdelingen in de zorg. Op deze manier blijf ik verbonden met de directe zorgverlening aan onze bewoners. Huize Brandsen staat voor gastvrijheid, kwaliteit en liefdevolle zorg in een familiaire omgeving en dit is ook merkbaar als medewerker. Hopelijk zien we u snel voor een rondleiding of informatief gesprek. Mijn deur staat voor u open.

Sylvia DSC_0257B2.jpg

Sylvia 

Teamcoach Facilitair

Mijn naam is Sylvia Schothorst, moeder van drie prachtige kinderen en al jaren samen met mijn man.  Vol enthousiasme en passie ben ik sinds 2009 werkzaam bij Huize Brandsen.   

Mijn taken als Teamcoach Facilitair zijn elke dag uitdagend en nooit saai.   

Daarom ga ik ook met een grote glimlach naar ons mooie huis toe en blijft het bij elke bewoner mooi te zien een echt thuis te mogen bieden waarin de bewoner zelf de regie in handen houdt en centraal staat. Daarbij is Huize Brandsen zowel voor mij als mijn collega’s een prettige , veilige en liefdevolle werkplek.  We hopen ook voor u de liefde, zorg en aandacht  te mogen bieden waar u recht op heeft. 

Sandra DSC_0261B2(betere kleuren).jpg

Sandra

Kwaliteits Coördinator

Welkom bij Huize Brandsen. Mijn naam is Sandra van der Velden en ik werk sinds 1991 bij Brandsen. Ik ben begonnen toen ik 15 jaar was als weekend- en vakantie hulp. Dat heb ik 5 jaar gedaan. Toen ben ik verder gaan kijken en heb mijzelf ontplooid in de reclame wereld. Na 5 jaar ben ik weer terug gekomen bij Brandsen, heb mijn VIG opleiding gedaan en ben vervolgens moeder geworden van 2 prachtige kinderen. Na meerdere jaren op de werkvloer te hebben gestaan ben ik nu geruime tijd kwaliteitscoördinator. Het is een prachtige job om samen met alle collega’s te werken aan kwaliteit en een thuis te creëren voor onze bewoners. 

Diana DSC_0295B2.jpg

Diana 

Teamcoach Welzijn

Welkom bij Huize Brandsen, mijn naam is Diana Hilhorst ik ben werkzaam als  Teamcoach Welzijn sinds 2021. Samen met mijn collega’s en een mooie groep vrijwilligers ben ik verantwoordelijk voor de activiteiten en de Dagbesteding. Graag leer ik de bewoners kennen zodat ik de activiteiten goed af kan stemmen op de persoonlijke behoefte van een ieder. Mooi werk, om Huiskamer concerten, uitstapjes en haringparty enz. te mogen organiseren passend bij uw leefstijl. Ik hoop u te zien op een van onze activiteiten.

bottom of page